Terug

Volg Shownieuws

Adele waarschuwt fans: 'Ik vermoord je als je iets op podium gooit'

Nieuws

4 juli 2023, 18:25

Verscheidene artiesten werden de afgelopen tijd bekogeld met voorwerpen terwijl ze op het podium stonden (zie video hierboven), maar Adele heeft haar fans op voorhand al gewaarschuwd. Wie iets haar kant op gooit, heeft een heel groot probleem, zo zei de zangeres tijdens een concert in Las Vegas.

"Zooi op het podium gooien... Hebben jullie dat gezien? Ik vermoord je als je iets naar me gooit", aldus de zangeres, die vrij duidelijk maakte dat de mensen in haar publiek het niet moeten proberen om iets te gooien.

Zangeres Bebe Rexha werd in juni tijdens een optreden in New York door een telefoon geraakt. Zij moest haar show daarop stilleggen. Eind vorig jaar werd Harry Styles nog geraakt door een handvol snoepjes terwijl hij optrad in Los Angeles, waarna hij de rest van de show afmaakte met duidelijk last van zijn oog. Ook Lady Gaga werd vorig jaar geraakt door een object tijdens een optreden. In haar geval was het een knuffel, maar die kwam wel tegen haar hoofd terwijl ze stond te zingen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.