Terug

Volg Shownieuws

Adele zegt optreden BRIT Awards ook af

Nieuws

31 jan 2022, 08:15

Nadat Adele eerder deze maand in tranen via sociale media bekendmaakte haar concertreeks in Las Vegas af te zeggen, verschijnt de Britse zangeres nu ook niet bij de BRIT Awards waar ze op 8 februari voor het eerst sinds vijf jaar zou optreden. Adele zou de organisatie hiermee met een enorm probleem opgezadeld hebben, omdat er nu in allerijl naar een vervanger gezocht moet worden. Dit meldt The Sun.

De organisators van het evenement, dat plaatsvindt in de Londense O2 Arena, hebben volgens bronnen dagelijks contact met Adeles team om te kijken of er wellicht iets via een videoverbinding gedaan kan worden. "Ze willen haar er hoe dan ook bij betrekken, ook al is het niet in levende lijve. Natuurlijk baalt de organisatie als een stekker, maar wat doe je eraan als iemand 'nee' zegt? Buiten het feit dat er een vervanger qua entertainment gevonden moet worden, moet er ook gezocht worden naar iemand die eventuele prijzen voor haar in ontvangst kan nemen mocht ze in de prijzen vallen."

Volgens Adele konden haar concerten in Las Vegas geen doorgang vinden omdat de helft van haar team geveld is door het coronavirus en ze daardoor niet de show kon bieden die haar fans verdienen. Volgens anderen zou de zangeres niet tevreden zijn over bepaalde punten in haar show en zou ze problemen hebben met haar vriend Rich Paul, waardoor het geheel te emotioneel voor haar werd en ze zich niet meer kon focussen op haar shows. Je hoort er alles over in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.