Terug

Volg Shownieuws

Advocaat Imanuelle Grives: 'Ze ziet nu ook wel in dat wat er is gebeurd niet door de beugel kan'

Nieuws

22 juli 2019, 19:45

Imanuelle Grives ziet na haar arrestatie in dat 'wat er is gebeurd niet door de beugel kan'. Dat zegt haar advocaat Koen Vaneecke tegenover Shownieuws. ''Ook niet in de voorbereiding van een filmrol.'' 

De actrice werd dit weekend gearresteerd op het Belgische festival Tomorrowland omdat ze verschillende soorten drugs bij zich had, die de gebruikershoeveelheid te boven gaat. ''Ze is natuurlijk sterk onder de indruk van het gebeuren, denk dat dat logisch is.'' 

Imanuelle werd volgens Vlaamse media aangehouden met 100 xtc-pillen en 20 gram cocaïne. De reden achter het bezit en de handel zou zijn omdat ze zich voorbereidt op een filmrol. ''Ik denk dat ze nu pas beseft wat voor stomme fout ze heeft gemaakt,'' aldus haar advocaat.

De onderzoeksrechter heeft besloten dat de actrice, bekend van onder andere Flikken Maastricht, Flikken Rotterdam, Celblok H en Wie is de Mol?, tot minimaal vrijdag vastzit.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.