Terug

Volg Shownieuws

Buitenechtelijke affaire maakt nog veel los bij Samantha Steenwijk

Nieuws

10 juli 2024, 14:51

Samantha Steenwijk en haar vrouw Daisy hebben enkele jaren geleden een relatiecrisis doorgemaakt (zie video). In weekblad Privé vertelt de zangeres dat de affaire van Daisy en het uitlekken hiervan haar nog veel verdriet doet.

"Het liefst wil je dit voor jezelf houden; we hadden het al zwaar genoeg. Natuurlijk is het vervelend als er privézaken naar buiten komen", aldus Samantha. "Als je kleine nichtjes naar je toe komen en vragen of je gaat scheiden, dan is dat niet leuk. Dan breek je volkomen." Samantha reageert dan ook emotioneel: "Natuurlijk raakt het mij nog steeds. Omdat het over kinderen gaat die zich nog helemaal niet druk horen te maken over dit soort problemen."

Gelukkig heeft hun huwelijk deze relatiecrisis overleefd. "We hebben al zoveel stormen doorstaan, dit blijft voor eeuwig goed", zegt ze in het blad. "We zijn niets voor niets al achttien jaar samen, waarvan tien jaar getrouwd."

Yvonne Coldeweijer

Twee jaar geleden verspreidde roddelvlogger Yvonne Coldeweijer berichten dat Daisy een affaire zou hebben gehad. Samantha zei daar toen over: "Mijn vrouw Daisy en ik zijn al zestien jaar bij elkaar. Zoals in elke relatie, hebben wij ook onze ups and downs gehad. Enkele jaren geleden heeft Daisy mij verteld, dat zij vreemd is gegaan. Dat was erg pijnlijk en heeft voor veel verdriet gezorgd."

En "Voor ons is dit een gesloten boek", zo ging ze verder. "Als iets waar is, is iets waar, al klopte de details van de naar buiten gekomen informatie niet helemaal. Wij hadden dit liever privé gehouden. Het oprakelen hiervan heeft ook totaal geen meerwaarde." De zangeres noemde het incident "het diepste dal waar wij in hebben gezeten". "Maar wij zijn altijd in onze liefde blijven geloven en zijn hier dan ook veel sterker uit gekomen."

Volgens haar was haar privacy geschonden "zonder dat er enig maatschappelijk belang bij gediend is". "Dat er mensen zijn die genieten van andermans leed en dat dit de manier is waarop we in onze samenleving met elkaar omgaan, vinden we nog het meest pijnlijk", zo sloot ze af. "Wij zijn nog steeds heel gelukkig met elkaar en zijn van plan dat ook te blijven. En door..."

Rechtszaak

Samantha en Yvonne stonden in dat jaar in april ook tegenover elkaar in de rechtbank. Yvonne beweerde dat de zangeres was afgevallen door het gebruiken van illegale dieetpillen en daarover zou liegen. De rechter bepaalde dat de roddelvlogger haar berichtgeving moest rectificeren, zie onderstaande video:

Yvonne Coldeweijer moet rectificeren in zaak Samantha Steenwijk
3:53
Yvonne Coldeweijer moet rectificeren in zaak Samantha Steenwijk

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.