Terug

Volg Shownieuws

Afgevallen Bridget Maasland showt killerbody

Nieuws

11 feb 2020, 17:12

Bridget Maasland zit duidelijk goed in haar vel. De vriendin van André Hazes is al meer dan zeven kilo kwijt en toont haar killerbody op Instagram...

De presentatrice geniet van haar tijd op Curaçao en dat is te zien. ''Je kan het ook allemaal lekker niet doen!'' schrijft ze bij de foto op het sociale medium, waar ze heerlijk in de zon aan het genieten is. Het kiekje krijgt onder andere een dikke like van Samantha Steenwijk.

https://www.instagram.com/p/B8bp1mIg0E-/

Bridget is sinds zondag ook op Curaçao, waar Monique Westenberg en André Junior genieten van een welverdiende vakantie. Ook André Hazes is op het eiland aanwezig voor een optreden. Monique en André brachten al samen tijd door afgelopen weekend. Onlangs zagen we dat André en Bridget het ook heel erg gezellig hebben samen.

Bridget deelde een foto van zichzelf en André, kussend op het strand van Curaçao. Waar Monique en André Hazes junior op dit moment zijn is vooralsnog niet bekend. Wel was Monique gisteren ook op het zogenoemde Mambo Beach, waar Bridget de foto heeft gemaakt.

https://www.instagram.com/p/B8YuQVGAbzI/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.