Terug

Volg Shownieuws

Afrojack sluit dochter eindelijk weer in armen

Afrojack sluit dochter eindelijk weer in armen

Nieuws

13 feb 2021, 22:23

Afrojack heeft zijn dochter Vegas zaterdag eindelijk weer in de armen gesloten. Hiermee lijkt de rust eindelijk te zijn wedergekeerd na de 'oorlog' tussen de dj en zijn ex Amanda Balk...

Na veel drama en openbaar geruzie lijkt het nu allemaal weer goed. Het management van Amanda laat aan Shownieuws weten dat Afrojack zijn dochtertje zaterdag heeft opgehaald. Wat ze precies hebben gedaan is onduidelijk. Het management van Amanda vertelt ook dat Amanda en Afrojack weer 'on speaking terms' zijn.

Hiermee lijkt dus een einde te komen aan de vreselijke strijd die vorige week oplaaide. Een goede bekende van Amanda vertelde aan Shownieuws dat Afrojack al een jaar niet meer naar zijn dochtertje om zou hebben gekeken. Amanda bevestigde dit middels een statement. Zo liet ze toentertijd weten: "Ik wil verder inhoudelijk geen uitspraken doen, omdat de situatie heel gevoelig ligt. Hij is de vader van mijn dochter en daarom hoop ik voor haar dat hun magische band ooit weer hersteld. Ik gun haar natuurlijk de beste papa van de wereld. Het is af en toe best moeilijk om haar van dichtbij haar vader zo te zien missen."

De reden zou Elettra, de nieuwe vrouw van Afrojack, zijn. Volgens Amanda zou zij het contact met hun dochtertje verboden hebben. Afrojack zei dat het verhaal anders in elkaar stak en ontkende deze aantijgingen met klem.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.