Terug

Volg Shownieuws

Afscheidstournee Nick & Simon uitverkocht, concert toegevoegd

Nieuws

26 aug 2022, 15:56

De laatste concerten van Nick & Simon waren vrijdag binnen een paar uur uitverkocht. De Volendammers, die na zeventien jaar een punt zetten achter hun muzikale samenwerking, geven op vrijdag 7 april in Rotterdam Ahoy een extra concert van hun Nu Of Ooit-tournee.

"We hadden gehoopt dat het hard zou gaan met de ticketverkoop en dat ging het dus ook", zegt een woordvoerder van De Nationale Theaterkassa, die toeziet op de kaartverkoop. Met het extra concert erbij staan Nick & Simon in april vier keer in Ahoy. De allerlaatste en inmiddels uitverkochte show van het duo blijft op maandag 10 april. Voordat Nick & Simon in Rotterdam neerstrijken geven ze in maart drie uitverkochte concerten in Zwolle, Alkmaar en Hengelo.

De Volendammers bevestigden vrijdag de geruchten dat ze als muzikaal duo uit elkaar gaan. Ze hebben soloplannen. Wel blijven ze samen televisie maken.

'Koele bedoeling tussen Nick & Simon'
3:24
'Koele bedoeling tussen Nick & Simon'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.