Terug

Volg Shownieuws

Afschuwelijk nieuws voor Pauline Wingelaar

Nieuws

2 okt 2021, 19:52

Zaterdagavond deelt Pauline Wingelaar ontzettend triest nieuws op haar Instagrampagina. Haar dochtertje is helaas vanwege een vroeggeboorte overleden.

"Tot ons grote verdriet ben ik donderdag 30 september veel te vroeg bevallen van ons dochtertje Belle Bisschop van Tuinen, die vanwege haar vroeggeboorte is overleden," begint Pauline haar bericht.

De Echte Gooische Moeder heeft de afgelopen twee weken te maken gehad met complicaties rondom haar zwangerschap wat helaas tot een vroeggeboorte heeft geleidt. "Met precies 20 weken braken mijn vliezen..."

Het is een loodzware periode voor het hele gezin en die nu vooral tijd nodig hebben om dit verlies en verdriet een plekje te geven. "Dit is het lastigste bericht wat ik ooit met jullie heb moeten delen en waar ik als een berg tegenop zie, want nu is het afscheid zo definitief..."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.