Terug

Volg Shownieuws

Ai: Temptation-Laura keihard afgewezen

Nieuws

2 mei 2019, 17:16

Het einde van Temptation Island 2019 is bijna in zicht. Op de een-na-laatste dag staan de deelnemers voor een moeilijke keuze: wie neem ik mee op dreamdate? Laura wil graag verleider Gaetan meenemen, maar hij denkt daar anders over...

In de nieuwste aflevering van Temptation Island, die nu te zien is op Videoland, mag iedere deelnemer zijn of haar 'temptation' meenemen. De brave Laura weet het allang: ze wil graag op date met Gaetan. "Demi heeft het wel altijd leuk met Gaetan, maar ik had al aangegeven dat ik wel met Gaetan zou willen gaan, waardoor ik dus nu met Gaeatan op dreamdate zal gaan." Demi moet dus noodgedwongen op zoek naar een andere date. Demi: "Kijk, ik ga hartstikke graag met hem. Laura heeft alleen echt haar voorkeur uitgesproken, dat ze echt met Gaetan wil gaan en ik wil haar daarin niet aan de kant schuiven. Ik ga niet zeggen: Fuck you, ik neem hem mee."

Vol goede moed loopt Laura naar Gaetan toe om het goede nieuws te vertellen. "Als je het ziet zitten, mag je met mij op dreamdate." Gaetan weet even niet wat hij moet zeggen en valt stil. "Ehm... Ik zal dat moeten weigeren. We hebben echt wel een leuke klik en zo, samen, maar ik denk dat iemand anders mij mee moet vragen op dreamdate." Voor de camera legt hij uit dat er geen funfactor is bij haar, en wel bij 'zijn' Demi.

Ai, dat is pijnlijk! Gelukkig weet Laura al snel wie ze nog meer op date mee kan nemen. "Maxim, als je het ziet zitten, mag je met mij op dreamdate." De altijd beleefde Maxim reageert: "Ik zie dat heel erg zitten, en ben er heel erg blij mee." Maar voor de camera vertelt hij dat het toch anders ligt. "Ik ben nooit, nooit, iemands tweede keuze... Maar ik dacht: mijn moeder heeft me beter opgevoed. Altijd een gentleman zijn naar een vrouw in nood."

Eerder werd bekend dat het inmiddels uit is tussen Laura en haar (ex)-vriend Roger. In de uitzending was verder ook het heftigste moment tot nu toe te zien: Rodanya blijkt buiten het zicht van de camera's te hebben gezoend met Danicio.

De laatste tijd ging het verhaal rond dat de trouwe Temptation-Rodanya op het eiland de fout in zou zijn gegaan. In de nieuwste aflevering die al te zien is op Videoland lijkt het er nu toch echt op dat ze, buiten het zicht van de camera's, gezoend heeft met verleider Danicio. Rodanya bleek eerder al geen lieverdje, toen ze via social media enkele verleiders aanviel. Dit kan je zien in de bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.