Terug

Volg Shownieuws

Akwasi geniet van leven als omroepbaas

Nieuws

28 mei 2022, 08:50

Akwasi geniet met volle teugen van de start van Omroep ZWART. Voor de rapper gaat er een wereld open nu hij actief is als voorzitter en creatief directeur van de kersverse omroep.

"Ik vind het zo tof om bezig te zijn met iets wat ik echt oprecht leuk vind", zegt Akwasi tegen het ANP. "Ik ben bezig met een passie en dat is superleuk. Het geeft heel veel energie en ik heb iets om supervroeg m’n bed voor uit te komen. Dat doe ik graag. Het is voor een goed doel."

Het leven als omroepbaas bevalt Akwasi wel. "Ik ben in contact met veel mensen, ik kan toffe dingen maken en doen en ik zit dicht bij het vuur", somt hij op. "Het heeft natuurlijk ook zijn uitdagingen hier en daar. Je bent continu bezig en er is geen enkele dag dat je niet leert. Het zorgt er ook voor dat je referentiekader dusdanig wordt verbreed. Vooral als je leergierig bent."

Studio

Vorig jaar kondigde Akwasi aan dat hij zijn muziekcarrière voorlopig op een laag pitje zet voor ZWART en dat blijft voorlopig ook zo, al was hij recent nog wel in de studio. Nu het programma Podium ZWART, dat vrijdag voor het eerst op televisie te zien was en 23.000 kijkers heeft getrokken, staat "kon het weer even".

"Ik blijf natuurlijk altijd een artiest en zal altijd met muziek bezig zijn. Maar de focus ligt nu bij de omroep en Podium ZWART en daarom is het ook stil op muziekgebied. Ik wil er echt voor zorgen dat Podium straks gaat landen en dat we het ook lang mogen maken."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.