Terug

Volg Shownieuws

Akwasi woest na verwarring met Glen Faria

Nieuws

2 juli 2022, 14:40

Een grove fout in een krant zorgt voor woede bij Akwasi. Een medewerker van de krant haalt de oprichter van Omroep Zwart en zanger Glen Faria door elkaar...

Op Instagram deelt Akwasi een foto van het misverstand. Bij een foto van Glen Faria, die grote bekendheid in Nederland kreeg door zijn deelname aan De Beste Zangers, is het volgende in het onderschrift te lezen: "Glen Faria (ook bekend als rapper Akwasi)."

Dit is uiteraard onzin. Akwasi schrijft dan ook zwaar geïrriteerd bij de foto: "Ik was ff vergeten dat deze man zichzelf niet mag zijn. ik trouwens ook niet. als je gezichten niet eens uit elkaar kunt halen betekent dit dat je jezelf niet gunt om mensen zoals glen (of mezelf) te kunnen begrijpen." "Dit betekent dat je 0 empathisch vermogen hebt voor een hardwerkende medemens als Glen, maar eigenlijk vooral dat je je werk gewoonweg niet goed doet", vervolgt hij. "Ik werd vorige week nog verward met iemand die op het Prinsengrachtconcert zou moeten optreden. Dit ging uiteindelijk om Jeangu (Macrooy, red.)." "Damn, ik weet dat we broeders zijn, maar lijken we écht zoveel op elkaar? Let’s get free. Als je op deze dag bij mij zo’n grap had uitgehaald, had ik je ontslagen", sluit hij af. Akwasi deelde het bericht op vrijdag 1 juli, dus met 'deze dag' bedoelde hij Keti Koti. Glen reageert op het bericht. "Super triest weer dit. Maar jij en ik… Wij blijven doorgaan met mooie dingen maken. Soms ook samen om het ze helemaal moeilijk te maken. Love you bro."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.