Terug

Volg Shownieuws

Al vijftien versies van 10.000 Luchtballonen van K3

Al vijftien versies van 10.000 Luchtballonen van K3

Nieuws

15 jan 2021, 13:06

Fans hebben inmiddels al vijftien verschillende versies van het nummer 10.000 Luchtballonnen van K3 gemaakt. De Belgische meidengroep deed twee weken geleden deze oproep, nadat een bigband een opvallende cover maakte.

Inmiddels zijn er al een rockversie, een metalversie en een dance-variant gemaakt van het lied. Deze versies zijn vanaf vrijdag te horen via de website van K3. Eén van de versies is gemaakt door de Brabantse metalband Changing Tides. Sinds zij dit nummer online zetten, is deze versie al meer dan 70.000 keer bekeken.

10.000 Luchtballonnen is één van hun bekendste hits van K3 en heeft inmiddels 36 miljoen views op Youtube en 12 miljoen streams op Spotify. Het lied was de eerste single van Hanne, Marthe en Klaasje en een van hun bekendste hits. Het is een van de meest gestreamde Nederlandstalige nummers op YouTube.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.