Terug

Volg Shownieuws

Albert geeft update over ernstig zieke Cilly Dartel

Nieuws

1 nov 2021, 13:54

Vorige week deelde de ernstig zieke Cilly Dartell het slechte nieuws dat er uitzaaiingen zijn gevonden in haar longen en hersenen. Albert Verlinde, die goed bevriend is met Cilly, kwam zondagavond in de uitzending van Shownieuws met een update over haar gezondheid.

Albert heeft afgelopen week contact gehad met de voormalig Hart van Nederland-presentatrice en zij heeft hem onder meer verteld dat de behandeling goed gaat: "Het is gestabiliseerd", aldus Albert. Zijn hele reactie is in de video hierboven te zien.

Cilly maakte op Facebook bekend dat ze weer behandeld moet worden. "Een van mijn lieve vriendinnen zegt altijd dat ik in de juiste rij moet gaan staan bij de uitslag", schreef ze. "Ik heb me voorgenomen dat te gaan doen. We gaan ervoor."

Slecht nieuws voor Cilly Dartell:  'Er zijn uitzaaiingen gevonden'
1:54
Slecht nieuws voor Cilly Dartell: 'Er zijn uitzaaiingen gevonden'

Quarantaine

Bij Cilly werd in 2016 voor het eerst de ziekte geconstateerd en ze leek na behandeling schoon. Vorig jaar kreeg ze opnieuw de diagnose longkanker, waardoor ze lang niet kon reizen. Na ruim een jaar verplichte quarantaine in Amerika zette Cilly Dartell in mei pas weer voet op Nederlandse bodem.

Doordat zij en haar man Jan Cocheret inmiddels zijn gevaccineerd, kon Cilly eindelijk haar kinderen weer zien én Tjibbe, haar jongste kleinzoon van acht weken, voor het eerst in de armen sluiten. "Ik had zóveel zin om de kinderen en kleinkinderen weer te zien. En om dit heerlijke kleine ventje eindelijk in levenden lijve te ontmoeten en te kunnen knuffelen." Je ziet het in onderstaande video.

Cilly Dartell dolgelukkig na weerzien kinderen en ontmoeting ...
1:22
Cilly Dartell dolgelukkig na weerzien kinderen en ontmoeting ...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.