Terug

Volg Shownieuws

Albert Verlinde reageert op uitspraak Joop van den Ende

Nieuws

25 juni 2024, 10:48

Joop van den Ende gaat Malle Babbe, de musical over het leven van Rob de Nijs, maken (zie video). Joop vertelde hierover bij Shownieuws en liet zich ook uit over Albert Verlinde die de vermeende hoofdrol van de musical al verklapte in Vandaag Inside. Hier reageert Albert op zijn beurt nu weer op...

Maandagavond zat Albert aan tafel bij Vandaag Inside Oranje en zei: "Ja, weet je? Het stomme is: ik doe dit werk al 25 jaar en heb altijd namen naar buiten gebracht waar niemand op zat te wachten."

"Ik maak het ook wel eens mee, dat je een heel campagneplan hebt, dan roept iemand ergens een naam en dan denk je: 'Nou, dan gooi ik het overboord, we moeten iets anders bedenken'. Dat kan gebeuren", ging hij verder. (Zie het hele gesprek in de video hieronder)

De tekst gaat verder onder de video.

Albert Verlinde reageert op uitspraken van Joop van den Ende bij Shownieuws
1:07
Albert Verlinde reageert op uitspraken van Joop van den Ende bij Shownieuws

Joop van den Ende

In mei meldde Albert in Vandaag Inside dat René van Kooten de rol van Rob gaat spelen in de musical over diens leven (zie video hieronder). Pijnlijk, want het stuk is van de theatermaatschappij van Joop, en dus niet van Albert.

"Een beetje onzinnig waarom je dat moet zeggen", reageerde Joop bij Shownieuws. "Ik vond het jammer dat een collega de code van ons vak een beetje breekt. En we zullen in september wel zien wie het wordt."

De tekst gaat verder onder de video.

Grootse musical over Rob de Nijs in de maak
3:59
Grootse musical over Rob de Nijs in de maak

"Ja, heerlijk dat Albert een nieuwtje meeneemt naar de tafel, maar niet helemaal de bedoeling volgens mij?", stelde presentatrice Dyantha Brooks al in Shownieuws. Entertainmentdeskundige Eline de Ruig reageerde: "Nee, dit is niet de bedoeling natuurlijk, want er zit zo’n heel plan achter natuurlijk. Je wil dat op een bepaald moment laten zien. Als het zo is dat René deze rol gaat spelen komen er ook nog wel wat andere gevolgen bij kijken, want hij is aangekondigd voor de musical Shrek."

Eline vervolgde: "Nou loopt die musical tot mei 2025 en gaat Malle Babbe in februari 2025 starten, maar goed, hij is dan wel drie maanden daar niet te zien. Dat zullen ze ongetwijfeld goed oplossen, maar ja…”

'Valse streek'

Guido den Aantrekker zag het als een naaistreek richting Joop van den Ende, de baas van het theaterproductiebedrijf achter de show over Rob. "Het is een valse streek. Ze komt het absoluut wel over.”

De musical is immers niet van het productiehuis van Albert zelf. “We kennen Joop als vrij driftig. Daar gaat nu een heel Wedgwood-servies door de kamer heen. Zou het niet een stunt van Joop zijn dat hij Albert verkeerd heeft laten tippen en het hem helemaal niet is?", stelde Guido tot slot.

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

(Headerfoto bron: ANP)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.