Terug

Volg Shownieuws

Albert Verlinde stopt bij Shownieuws

Nieuws

31 aug 2022, 16:50

Albert Verlinde stopt als expert in het programma Shownieuws. Dat heeft de theaterproducent woensdag gemeld. Zijn contract liep nog tot mei 2023, maar "in gezamenlijk overleg" is besloten dat hij eerder stopt.

Verlinde laat weten dat het "te veel werd". "Mijn dagen zitten vol met mijn werk als producent, mijn lidmaatschap van de gemeenteraad en talloze extra functies. Ik merkte dat het te zwaar werd om 's avonds dan ook nog naar de studio te rennen."

In goed overleg

Het besluit is genomen in goed overleg met Talpa. "Ik ben nog oproepbaar bij grote zaken en ik ga niet volgende week in een ander programma zitten", belooft hij. Verlinde heeft dinsdag alle medewerkers van Shownieuws met wie hij nauw contact had, persoonlijk gebeld om het nieuws mede te delen.

Hoofdredacteur Michiel Moerdijk van Shownieuws laat weten Verlinde dankbaar te zijn voor zijn bijdragen aan het programma: "Hij heeft een belangrijke rol gespeeld in de hervorming van het programma. De samenwerking was altijd bijzonder fijn."

In de video bovenaan de pagina zie je Albert Verlinde die in de prijzen viel voor Topstukken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.