Terug

Volg Shownieuws

Alec Baldwin en vrouw Hilaria verwachten zevende kind

Nieuws

29 mrt 2022, 21:56

Hilaria Baldwin is in verwachting van haar zevende kind met acteur Alec Baldwin. Het bekende koppel maakte het nieuws dinsdag zelf bekend op social media.

"Na veel ups en downs in de afgelopen jaren, hebben we een spannend hoogtepunt en een grote verrassing: dit najaar komt er weer een Baldwinito", schrijft de 38-jarige Amerikaanse bij een video waarin zij te midden van haar zes andere kinderen op de grond zit. "We waren er vrij zeker van dat ons gezin compleet was, en we zijn meer dan blij met deze verrassing."

De hele video is te zien in de video bovenaan deze pagina.

Hilaria en Alec Baldwin kregen sinds 2013 samen zes kinderen. De acteur is daarnaast ook vader van model Ireland Baldwin, de dochter die hij in 1995 kreeg met zijn toenmalige vrouw Kim Basinger.

Schietincident

Baldwin is momenteel nog verwikkeld in een onderzoek naar het schietincident op de set van de film Rust. Daarbij schoot de acteur in oktober vorig jaar per ongeluk een cameravrouw dood. Het pistool waarmee dat gebeurde was een rekwisiet en had niet geladen moeten zijn.

Alec Baldwin over fatale schietpartij
0:57
Alec Baldwin over fatale schietpartij

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.