Terug

Volg Shownieuws

Alec Baldwin sneert naar George Clooney om opmerking over fataal ongeluk

Nieuws

3 dec 2021, 11:17

George Clooney liet na het fatale ongeluk op de set van de film Rust weten dat hij als acteur altijd zelf checkt of een wapen ongeladen is. Die reactie vond Alec Baldwin niet gepast.

In het interview op de Amerikaanse zender ABC dat Baldwin donderdag gaf, noemde hij de woorden van Clooney misplaatst. "Er waren heel veel mensen die het nodig vonden om hun commentaar te leveren op de situatie, wat de situatie absoluut niet hielp", zei hij. "Als jouw protocol is dat je het wapen iedere keer controleert, fijn voor je. Mijn protocol is dat ik de persoon wiens taak dat is vertrouw. En dat heeft altijd gewerkt."

Baldwin reageerde ook op het commentaar van voormalig president Donald Trump, die in een conservatieve podcast suggereerde dat het geen ongeluk betrof en de acteur het wapen wellicht zelf had geladen. "Hij zei dat ik het met opzet had gedaan", aldus Baldwin in het interview donderdag. "Net als je denkt dat de situatie niet surreëler kan worden, komt de oud-president van de Verenigde Staten met zo'n opmerking over deze tragische situatie."

In het interview verklaarde Baldwin dat hij geen antwoorden heeft op de vele vragen rond de tragedie op de set in New Mexico, waarbij cinematografe Halyna Hutchins omkwam.

Alec Baldwin schiet crewlid dood op filmset
7:45
Alec Baldwin schiet crewlid dood op filmset

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.