Terug

Volg Shownieuws

Alle details gay-versie van De Bachelor bekend

Alle details gay-versie van De Bachelor bekend

Nieuws

11 nov 2020, 20:03

De gay-versie van De Bachelor(ette) is een feit! Shownieuws wist afgelopen zomer al te melden dat er een gay-editie in de maak zou zijn en alle details zijn nu bekend!

De nieuwe datingshow heet Prince Charming en de prins op het witte paard is de 29-jarige Marvin Wijnans uit Tegelen, maakt RTL bekend in een persbericht. Hij zal in een palazzo op Sicilië tien mannen beter leren kennen. Eén voor één vallen er heren af. De kandidaten wonen allemaal samen en doen er alles aan om 'Prince Charming' beter te leren kennen, maar ook binnen de groep bloeien er mogelijk liefdes op.

Shownieuws kan melden dat de opnames van de datingshow niet helemaal soepel van start zijn gegaan. Bij aankomst op het vliegveld in Italië bleek iemand van de crew corona te hebben, waardoor verschillende mensen in quarantaine moesten. Er is toen een andere cameraploeg vanuit Nederland ingevlogen, zodat de opnames alsnog van start konden gaan. Volgens RTL heeft dit incident de opnames verder niet beïnvloed.

De perfecte man

Marvin vindt het trouwens een eer dat hij op tv op zoek mag naar de ware. "Ik hoop oprecht dat de ware man er voor mij tussen zit. Ik heb meerdere langere, maar ook lastige relaties gehad. Hierdoor heb ik geleerd waar ik naar op zoek ben, maar vooral ook wat ik niet zoek in een relatie. Juist omdat ik dit nu heel duidelijk voor ogen heb, sta ik nu open voor iemand die mij kan bieden wat ik nodig heb. De perfecte man is voor mij iemand die loyaal is, betrouwbaar, zelfverzekerd, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Ik ben klaar voor de liefde en hoop mijn prins op het witte paard te vinden. "

Prince Charming is vanaf woensdag 16 december exclusief te zien bij Videoland.

(foto header: RTL / Videoland)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.