Terug

Volg Shownieuws

Bassie en Adriaan in de prijzen gevallen

Bassie en Adriaan in de prijzen gevallen

Nieuws

7 juni 2019, 10:04

Bassie en Adriaan gaan met hun tijd mee. De clown en acrobaat zijn al een tijdje te vinden op YouTube en zijn nu de grens van 100.000 abonnees gepasseerd. Ze hebben daarvoor een Silver Creator Award gekregen, meldt hun agent.

Dagelijks worden de filmpjes en liedjes van Bas (83) en Aad (76) van Toorn meer dan 40.000 keer bekeken en beluisterd op YouTube, iTunes en Spotify. In totaal heeft het duo bijna 77 miljoen views behaald de afgelopen jaren.

De broers Van Toor braken in de jaren zestig door als acrobatenduo The Crocksons en reisden de hele wereld over met hun stoelenact. Vervolgens ging ze als Bassie & Adriaan verder.

De twee waren 35 jaar lang te zien in een groot aantal televisieseries, waaronder De Plaaggeest, De Diamant en Het Geheim van de Sleutel. Onlangs kwam er een grote box uit met alles wat Bas en Aad van Toor ooit voor televisie hebben gemaakt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.