Terug

Volg Shownieuws

Amanda Balk: 'Afrojack en Vegas gaan elkaar morgen zien'

Amanda Balk: 'Afrojack en Vegas gaan elkaar morgen zien'

Nieuws

12 feb 2021, 09:40

Fijn nieuws voor Vegas! Het 8-jarige dochtertje van Amanda Balk gaat zaterdag eindelijk haar vader Afrojack weer zien. Dat laat Amanda weten op social media.

"Jammer genoeg hebben vele van jullie meegekregen wat er bij ons thuis speelde", begint Amanda een Instagrampost. Ze doelt hiermee op het 'geruzie' tussen haar ex Afrojack en zichzelf. Volgens Amanda zou hij niet naar hun dochtertje Vegas omkijken. Nick, zoals de dj echt heet, ontkende deze beschuldiging en liet aan RTL Boulevard weten zijn dochter juist erg te missen.

Na alle beschuldigen lijkt er nu een goede afloop te zijn. "Na wikken en wegen kunnen morgen dan eindelijk de vader van Vegas en Vegas elkaar in de armen vliegen", schrijft Amanda verder op Instagram. "Vegas is helemaal happy en ik gun het haar enorm!"

"De magische band"

Begin februari komt het nieuws naar buiten dat Afrojack niet meer om zou kijken naar zijn dochtertje. Dat stelt een zeer goede bekende van Amanda. Amanda zelf bevestigd het nieuws middels een statement. Zo laat ze toentertijd weten: "Ik wil verder inhoudelijk geen uitspraken doen, omdat de situatie heel gevoelig ligt. Hij is de vader van mijn dochter en daarom hoop ik voor haar dat hun magische band ooit weer hersteld. Ik gun haar natuurlijk de beste papa van de wereld. Het is af en toe best moeilijk om haar van dichtbij haar vader zo te zien missen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.