Terug

Volg Shownieuws

Amanda Balk deelt verdrietig nieuws

Amanda Balk deelt verdrietig nieuws

Nieuws

28 mei 2021, 14:02

Verdrietig nieuws voor Amanda Balk. De stiefvader van de realityster is vrijdag overleden op 49-jarige leeftijd, aan de gevolgen van het coronavirus.

Dit maakt Amanda bekend op Instagram. "Lieve iedereen ik heb een super verdrietige mededeling. Vanmorgen is mijn stiefvader Siegfried(49) in het ziekenhuis overleden aan de gevolgen van corona."

Verlies

"We zijn ontzettend overdonderd dat onze Siegfried zomaar ineens, door dit meedogenloze virus, uit het leven is gegrepen. Hij was mijn moeders grote liefde en zij is door dit verlies ontroostbaar. Ik heb van dichtbij gezien hoe mijn moeder het verlies van mijn vader moest verwerken, toen ik 2 jaar oud was en het is hartverscheurend dat ik haar nu nogmaals door hetzelfde proces moet zien gaan."

Amanda steekt haar moeder een hart onder de riem. "Lieve mama, ondanks al het grote verlies in je leven, ben je altijd evenveel liefde blijven geven. Je bent de sterkste vrouw die ik ken, en samen gaan we hier doorheen komen. Hou van jou 💋Amanda".

Overval

Het is een heftige tijd voor Amanda, die in januari overvallen werd in haar eigen huis. Een van de overvallers deed zich voor als postbezorger en drong het huis van Balk binnen. Haar achtjarige dochter Vegas was tijdens de overval thuis, en verstopte zich in een kast.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.