Terug

Volg Shownieuws

Amanda Balk emotioneel over dochter

Amanda Balk emotioneel over dochter

Nieuws

16 mrt 2020, 11:08

Vegas, de dochter van Amanda Balk en DJ Afrojack, is maandag jarig. Ze is 8 jaar geworden en haar moeder staat op Instagram emotioneel stil bij de verjaardag van haar meisje.

Zo schrijft ze bij een paar prachtige foto's van Vegas: "Gefeliciteerd mijn kleine meisje. Je bent mijn grootste prestatie in het leven. Je helpt me krachten te ontdekken waarvan ik niet wist dat ik ze in mij heb. Je hebt me geleerd wat onvoorwaardelijke liefde is. Mama is zo supertrots op je en zal er altijd voor je zijn!"

https://www.instagram.com/p/B9yNfoZpb5e/

Amanda en Afrojack staan er normaal gesproken om bekend dat ze de verjaardag van hun dochtertje vieren met een uitbundig verjaardagsfeest (zie video bovenaan). Hoe of wanneer de verjaardag van Vegas dit jaar gevierd zal worden is niet bekend. Aangezien iedereen binnen moet blijven zit een groot feest er de komende weken helaas niet in.

https://www.instagram.com/p/B8cRkzoJ-3s/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.