Terug

Volg Shownieuws

Amanda Balk laat van zich horen na brute overval

Amanda Balk laat van zich horen na brute overval

Nieuws

9 jan 2021, 12:37

Realityster Amanda Balk heeft van zich laten horen na een brute overval in haar huis, eerder deze week. Op social media deelt ze een berichtje aan al haar volgers.

Zo plaatst ze onderstaande foto in haar Instagram Stories en schrijft daarbij: "Bedankt voor alle steun en lieve berichtjes. We zijn ok", eindigend met een hartje. Op de foto is haar slapende dochter Vegas (8) te zien.

Brute overval

Donderdag was Amanda samen met dochtertje Vegas thuis toen het gebeurde. Ze is enorm geschrokken, zo liet ze eerder al aan Privé weten: "Ze hebben mijn keel dichtgeknepen, mij geschopt en geslagen. Ik voelde niets van de klappen, het enige wat ik schreeuwde, was: ’Kom niet aan mijn kind!’ Vegas had zich in de kast verstopt. Ik voel me zo verdrietig.”

Amanda heeft inmiddels aangifte gedaan. Wat de exacte buit is die is gemaakt, is vooralsnog niet duidelijk. Maar het gaat om persoonlijke eigendommen.

De politie is op zoek naar twee daders die zich voordeden als postbezorgers. De eerste dader is een licht getinte man met een slank postuur, tussen de 1,80 en 1,90 meter lang. Hij droeg een donkerkleurig mondkapje en had een zwart petje op. Ook droeg hij een oversize jas. De tweede dader is een donker getinte man, Tussen de 1,65 en 1,75 meter lang. Hij droeg een zwart mondkapje en een zwarte pet.

Fred van Leer

De overval toont op het eerste gezicht overeenkomsten met de gewelddadige overvalpoging op Fred van Leer, eind 2020. De stylist werd op 18 november bedreigd door twee mannen die zich voordeden als pakketbezorgers. De mannen gingen er uiteindelijk zonder buit vandoor. Begin december werd een 22-jarige man uit Amsterdam aangehouden die ’een bekende van de politie’ zou zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.