Terug

Volg Shownieuws

Amanda Balk reageert op uitspraken Afrojack: "Leugens"

Amanda Balk reageert op uitspraken Afrojack: "Leugens"

Nieuws

10 feb 2021, 21:33

Afrojack ontkent de geruchten dat hij zijn dochtertje Vegas niet meer zou willen zien. In een statement aan RTL Boulevard laat hij weten zijn dochtertje enorm te missen. Ook haalt hij flink uit naar zijn ex Amanda Balk. Amanda is geschokt door zijn uitspraken en spreekt van leugens.

Zo laat haar manager exclusief aan Shownieuws weten: "Ze had nooit verwacht dat Nick in de pers zou liegen, ten kostte van haar en haar dochter, om zijn eigen gezicht te redden." Volgens haar is Amanda dan ook in tranen: "Al een jaar lang probeert Amanda dit verhaal met man en macht buiten de pers te houden. Sterker nog, al jarenlang houdt zij zich stil over de minimale verantwoordelijkheid die Nick als vader op zich neemt. Nick is een wereldburger en vliegt de hele wereld over voor optredens. Resultaat is dat hij zijn eigen dochter niet tot nauwelijks kan zien. Amanda is altijd vastberaden geweest zich keihard in te zetten om hen toch een band te laten vormen. Ze schikt zich al jaren naar een onmogelijk schema van Nick (...) Maar helaas, sinds haar vader een nieuwe vriendin heeft, heeft hij nauwelijks contact meer met zijn dochter opgenomen. Hij heeft haar zelfs niet uitgenodigd op zijn eigen bruiloft. Ondanks dat zijn dochter hier zelf nog om vroeg."

Amanda probeert naast het leggen van contact met Afrojack, ook zijn familie bij hun dochter te betrekken. Zo laat Amanda via haar manager weten: "De oma van Vegas, de moeder van Nick, heeft Vegas nog maar 3 keer ontmoet in 8 jaar. Zij vertikt contact met haar kleindochter op te nemen. Amanda heeft zelfs naar die vrouw de deur open gehouden en haar meerdere malen uitgenodigd haar kleindochter toch te ontmoeten. Dit heeft ze meermaals geweigerd."

De realityster heeft lang gezwegen over de situatie met de vader van haar kind. De recente gewapende overval heeft haar over de streep getrokken om zich hier nu toch over uit te laten. "Na dit traumatiserende moment, had haar dochter haar vader nodig. En zijn steun bleef uit. Nog steeds hield Amanda Nick een hand boven het hoofd toen dit uitlekte."

De uitspraken van Afrojack doen Amanda veel pijn: "Nu Nick heeft besloten om publiekelijk modder te gooien naar de moeder van zijn kind, wil Amanda zich ook eenmalig uitlaten over deze precaire situatie. Vegas is voor haar het begin en het einde van haar wereld. Ze heeft haar alleen gebaard en al vanaf haar geboorte, alleen opgevoed. Er mogen geen misverstanden bestaan over haar toewijding aan haar dochter, ik zie met mijn eigen ogen dat zij leeft voor haar dochter en dat zij letterlijk een gewapende overvaller heeft bestormd om haar dochter te beschermen."

"Amanda is momenteel in tranen en kan er niet bij dat Nick zijn eigen dochter al een jaar niet wil zien en nu mooi weer speelt in de pers. En hier ook nog, de moeder van zijn kind voor de bus gooit, terwijl zij degene is die iedere ochtend een boterhammetje staat te smeren en haar haartjes kamt. Amanda heeft ondanks alles nog steeds de hoop dat Nick bijdraait en zal altijd, wat er ook gebeurt, de deur open laten staan als Nick komt aankloppen om wel weer zijn dochter te zien. Ondanks hun problemen ziet ze in dat dit uiteindelijk het beste is wat ze kan doen voor haar kind."

'Afrojack kijkt niet meer om naar dochter'

Eerder deze maand kwam het nieuws naar buiten dat Afrojack zijn dochter Vegas niet meer zou willen zien. Amanda bevestigd dit nieuws toentertijd maar wil er op dat moment geen verdere uitspraken over doen. Afrojack besluit woensdag eenmalig zijn verhaal te doen. In een statement aan RTL Boulevard haalt hij flink uit naar de realityster.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.