Terug

Volg Shownieuws

Amanda Balk geschokt door arrestatie man

Nieuws

18 okt 2018, 20:21

Amanda Balk is zich ondersteboven geschrokken, want haar man Stavros is opgepakt. Stavros T. wordt verdacht van het hebben van grootschalige hennep-kwekerijen in Wassenaar. Hij kwam bij de politie in beeld gekomen door een buurtbewoner die de politie heeft getipt. Er zijn in drie woningen - waarvan Stavros de huurder was - bij elkaar zo'n 4200 planten gevonden.

De kwekerijen zijn door de politie eind vorige maand en begin oktober ontmanteld, na een tip van een buurtbewoner. Stavros wordt er nu van verdacht zeer grote hoeveelheden hennep te hebben geteeld in de drie Wassenaarse woningen. Hij wordt ook verdacht van diefstal van elektriciteit en van witwassen van geld.

In een reactie zegt Amanda: "Dit nieuws heeft mij, net zoals iedereen, volledig overvallen.” Ook zegt de realityster: "Ik ben geschokt en verdrietig, en heb geen idee wat er allemaal aan de hand is. Ik focus mij voorlopig op het welzijn van de kinderen, dat is het belangrijkste. En voor de rest is het afwachten wat er komen gaat."

In het belang van het onderzoek zit Stavros in voorarrest. Dat is onlangs met maar liefst 90 dagen verlengd door de Rechtbank Den Haag. Tegen dat beroep heeft mr. Gerard Spong beroep aan getekend, zo vertelt hij aan Shownieuws.

Na een relatie met dj Afrojack, trouwde Amanda Balk in mei van dit jaar met de Griek Stavros T.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.