Terug

Volg Shownieuws

Amanda Bynes zet foto van zichzelf online

Amanda Bynes zet foto van zichzelf online

Nieuws

11 feb 2018, 15:54

Het gaat echt weer goed met Amanda Bynes. Een tijdje geleden verschenen er al berichten via haar advocaat dat de actrice haar leven weer op orde heeft. Nu laat ze zelf iets horen. Op Twitter postte ze een foto van zichzelf.

Amanda was met een paar vriendinnen de stad in en maakte van die gelegenheid gebruik om weer iets op social media te plaatsen. Ze schreef dat ze met vriendinnen een etentje had en op de foto die erbij stond is te zien dat de actrice er goed en gezond uitziet.

Amanda Bynes heeft een turbulente periode achter de rug. In 2013 ging het mis toen ze zichzelf verloor. Op social media ging ze helemaal los en ook in het dagelijks leven raakte ze in de problemen. Ze liet zich behandelen en volgde in alle rust een mode-opleiding. Dit jaar studeert ze af en in december werd bekend dat ze mogelijk haar carrière als actrice weer nieuw leven in gaat blazen.

https://twitter.com/amandabynes/status/962216081501732864

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.