Terug

Volg Shownieuws

Ambieert Freek een Only Fans-carrière?

Nieuws

9 jan 2023, 13:42

Terwijl Suzan en Freek te gast zijn in de studio van Radio 538, zijn de twee openhartig over de documentaire 'Tussen jou en mij' die vanaf 13 januari te zien is op Netflix. Als Radio-dj Bas vraagt wat de kijker gaat zien in de docu doet Freek een nogal opvallende uitspraak.

Er is ontzettend veel gebeurd in het afgelopen jaar voor het stel, niet alleen qua carrière maar ook op gebied van liefde. Zo is Suzan enkele maanden geleden ten huwelijk gevraagd door haar grote liefde Freek. "Het was een jaar van hoogtepunten, daarom hebben we dit vast laten leggen", laat Suzan weten.

Vervolgens vraagt Bas zich af in hoeverre we een kijkje krijgen in het leven van de twee. "Je ziet ons gewoon een beetje boodschapjes doen", grapt Suzan, waarna Freek antwoord: "Je ziet de start van onze Only Fans-carrière". Hoe dit precies zit zie je in de video bovenaan de pagina.

Naast hoogtepunten, zullen ook wat heftige momenten te zien zijn in de documentaire. "Je ziet bijvoorbeeld hoe wij kapotgaan van spanning in de kleedkamer, maar ook de persoonlijke momentjes dat je echt met z'n tweeën bent. Dat je terugrijdt naar huis of dat je in de woonkamer zit in je huispak."

Bekijk onderstaande video voor meer over de trouwerij van Suzan en Freek.

Suzan & Freek gaan trouwen
1:39
Suzan & Freek gaan trouwen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.