Terug

Volg Shownieuws

Amerika-tour André Rieu gaat tóch door na spoedbehandeling

Nieuws

12 mrt 2022, 11:08

André Rieu is bezig met een tour door Amerika. Maar zijn concerten leken even in gevaar te komen door flinke problemen met zijn gebit.

De wereldberoemde violist stond op het punt elf concerten in Amerika af te trappen met een avond in Jacksonville, toen hij last kreeg van zijn gebit. Op Facebook laat André weten dat hij met spoed een wortelkanaalbehandeling moest ondergaan. "Dankzij dokter McClure en zijn assistent Cassidy, die een fantastische spoed wortelkanaalbehandeling hebben uitgevoerd, kan ik de show doen in Jacksonville vanavond", aldus de violist. "Jullie zijn absoluut geweldig".

Corona

Begin december stond André na ruim anderhalf jaar voor het eerst weer op het podium. Toen gaf hij vier concerten in Lissabon. De violist heeft de afgelopen twee jaar tientallen concerten moet annuleren of verplaatsen vanwege de coronapandemie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.