Terug

Volg Shownieuws

Amerikaanse rockband Bon Jovi eert 'verdedigers' Oekraïense kustplaats Odessa

Nieuws

23 mrt 2022, 11:58

Inwoners van de Oekraïense kustplaats Odessa zijn hard aan het werk om hun woonplaats te beschermen tegen de Russen.

Op Twitter gaat een filmpje rond waarin inwoners zandzakken vullen op de muziek van Bon Jovi. De Amerikaanse rockband heeft dat gezien en eert deze 'verdedigers' van Odessa in een reactie op de video, welke bovenaan deze pagina te zien is.

Aan het strand van Odessa lopen tientallen mensen met zandzakken heen en weer die ze in een vrachtwagen gooien. Om de moed erin te houden, wordt er via een geluidsinstallatie muziek afgespeeld. Het nummer in kwestie in de video is It's My Life van Bon Jovi. De Oekraïners zingen luidkeels mee, een van hen trommelt zelfs op een drumstel mee op de maat.

De video kan op waardering van de rockers rekenen. "This is for the ones who stood their ground...", schrijft de band bij het filmpje. Deze zin komt uit het nummer en betekent zoiets als "dit is voor degenen die zich sterk hielden".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.