Terug

Volg Shownieuws

André Hazes-musical 'Hij Gelooft in Mij' krijgt extra voorstellingen

Nieuws

26 jan 2022, 16:39

Er komen extra voorstellingen van de musical Hij Geloof in Mij, dit maakt producent Stage Entertainment woensdag bekend.

De kaartverkoop voor de extra shows op 2, 3, 4 en 5 februari in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, is al van start gegaan.

Normaliter zou de musical vanaf 12 januari te zien zijn, maar vanwege de eerdere lockdown moest de startdatum worden uitgesteld. De allereerste voorstelling wordt woensdagavond gespeeld. Hoofdrolspeler Martijn Fischer is dan ook in zijn nopjes. "Niet normaal hoe blij we zijn dat we ondanks de beperkingen vandaag eindelijk onze eerste voorstelling voor publiek mogen spelen".

Hij Gelooft in Mij gaat over het leven van volkszanger André Hazes senior. De musical vertelt over de verhouding van Hazes met Rachel en de liefde voor zijn stad Amsterdam. Naast Martijn Fischer als Hazes en Roosmarijn Luyten als Rachel, zijn onder anderen ook Annick Boer, Rutger de Bekker en Dick Cohen te zien.

De landelijke première van Hij Gelooft in Mij is op 6 februari in Amsterdam. Daarna reist het gezelschap naar verschillende theaters in het land, waaronder die in Leeuwarden, Den Haag, Maastricht en Rotterdam.

Amstel LIVE

De Vrienden Van Amstel LIVE, dat halverwege januari vanwege de overheidsmaatregelen niet door kon gaan, viel ook voor Willeke Alberti rauw op het dak. In de video bovenaan de pagina zie je Willeke's reactie op het cancelen van het concert. Diggy Dex, Nick Schilder en Roel van Velzen zouden alle drie optreden tijdens de concertreeks.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.