Terug

Volg Shownieuws

André Hazes reageert op geruchten affaire met Nikkie Plessen

André Hazes reageert op geruchten affaire met Nikkie Plessen

Nieuws

22 sep 2020, 19:45

Meer dan een jaar na de geruchten, reageert André Hazes zelf op zijn vermeende affaire met Nikkie Plessen. Weekblad Story meldde dat de twee zouden hebben gezoend in een Amsterdamse club, maar nu doet André zijn verhaal... In Veronica Magazine vertelt de zanger over zijn nummer Het Is Wat Het Is. Andre schreef dit in december 2019, middenin een periode waarin zijn liefdesleven extreem onder de loep werd genomen door de media. Het zorgde voor veel nare reacties. "Ik heb de vreselijkste berichten gekregen, tot doodsbedreiging aan toe (…) Er is een tijd geweest dat er dingen over mij werden geschreven die echt niet waar waren. Dat ik een relatie zou hebben gehad met Jamie Been bijvoorbeeld. Dat meisje heb ik nog nooit in mijn leven gezien." Maar heeft zijn zoen met Nikkie Plessen dan wel plaatsgevonden? Absoluut niet, aldus André. "Dat is hetzelfde als dat ik vanavond met jou naar de kroeg ga en je aan de hand door de mensen trek. Van mij en Nikkie zijn daar foto’s van gemaakt." Zoen in Amsterdam De zanger en de modevrouw waren samen op een feestje in de Amsterdamse club Palladium. Foto’s hiervan waren op social media te zien.

Een ooggetuige vertelde daarna aan weekblad Story: "Ze waren die avond met een groep vrienden in deze club aanwezig. Ze vielen op door hun jolige gedrag. Op enig moment zag ik dat André en Nikkie elkaar zoenden, op een manier die onder goede vrienden te ver zou zijn gegaan…" Het management van André liet destijds al aan Shownieuws weten dat er niets klopt van het verhaal. "Er is niets van waar," zei manager Sjoerd Bodewes. "Ze zijn alleen heel goede vrienden. Ze hebben absoluut niet gezoend." Ook Nikkie ontkende het verhaal al en zei in Story: "We hebben niet gezoend. André is een van mijn allerbeste vriendjes. We gaan voor elkaar door het vuur. Als ik een keer een avond ga stappen, krijgen we dit meteen. We waren met iedereen aan het stappen. En het was heel gezellig. Ik vind het bloedirritant dat mensen dan gelijk zoiets zeggen. Als twee mensen het goed met elkaar vinden, mag dat toch? We hebben gedanst, alles erop en eraan. Een topavond! Dat dit er dan weer van gemaakt wordt, maakt het wel lastig om leuk uit te gaan…" Niets onbesproken

André Hazes laat voor zijn nieuwe album Thuis niets onbesproken. De zanger heeft vooral op privégebied een turbulent jaar achter de rug en dat laat hij bijna tot in detail horen. "Dit is mijn aller persoonlijkste album ooit", zei André hierover. "Hopelijk ook de laatste die zo persoonlijk is", voegde de 26-jarige er aan toe. Van de losbandige feestganger die hij vorig jaar nog was tot de breuk met zijn vriendin Monique: alles komt voorbij. De zanger neemt de luisteraar mee op zijn reis naar wie hij nu is: terug bij Monique, gelukkig in de liefde en voor het eerst echt vader van zijn zoon Dré. "2020 is echt een mix van emoties. Dat is ook wat ik met het album wil laten horen. Ik heb eigenlijk alles gevoeld", zegt André, die heel bewust geen onderwerp uit de weg gaat. "Dat heeft altijd in mijn aard gezeten. Ook als ik dingen niet goed doe, ga ik niet in mijn holletje kruipen en wachten tot het overwaait. Ik ben ook mans genoeg om te zeggen: ik zat fout." De reacties op het album zijn ontzettend goed, zoals je via deze link kan lezen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.