Terug

Volg Shownieuws

André Hazes wil zo snel mogelijk trouwen met Monique

André Hazes wil zo snel mogelijk trouwen met Monique

Nieuws

15 dec 2020, 11:10

Zanger André Hazes wil zo snel mogelijk met zijn verloofde Monique in het huwelijksbootje stappen. En wat hem betreft wordt er in het buitenland getrouwd. Dit vertelt hij dinsdagochtend in De 538 Ochtendshow met Frank Dane.

André vindt het maar niets dat sommige koppels jarenlang verloofd zijn. "Dat vind ik zo stom! Ik zie om me heen mensen die vier of zes jaar verloofd zijn. Als het aan mij ligt, trouwen we zo snel mogelijk." En volgens de zanger wordt het een tropische bestemming: "Met 's middags lunchen op het strand en 's avonds een dj. Ibiza vind ik te dichtbij, we hopen ver weg te gaan."

En over de invulling van hun huwelijk zijn de twee het opvallend met elkaar eens. "We liggen al een paar dagen elke dag op bed Pinterest te bekijken voor ideeën voor de bruiloft. We hebben daarbij nog niet een keer onenigheid gehad." Eerder liet hij nog weten dat hij een grootse bruiloft wil, terwijl Monique liever voor een intieme trouwerij gaat.

André Hazes heeft zijn Monique afgelopen zaterdagavond ten huwelijk gevraagd. "Iedere vrouw fantaseert er wel eens over hoe haar huwelijksaanzoek ooit zal zijn. Zo mooi als dit had ik nooit kunnen dromen. De dag, de maand, het jaar, de energie. Alles klopt nu. Soms zijn er diepe dalen nodig om erna de beste versie van jezelf te worden en die stond daar gister avond. Zo sterk en kwetsbaar te gelijk. God wat ben ik dankbaar. Liefde overwint alles!", reageerde Monique op zijn aanzoek.

(beelden bovenaan artikel: De 538 Ochtendshow met Frank Dane)

André Hazes en Monique gaan trouwen!
4:26
André Hazes en Monique gaan trouwen!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.