Terug

Volg Shownieuws

André Rieu reageert vol trots op zijn eigen bioscoopfilm

Nieuws

27 aug 2021, 22:02

Fans van André Rieu kunnen dit weekend genieten van de koning van de wals, niet op het Vrijthof maar in de bioscoop. In zijn film Together Again neemt André ons mee naar het gevoel van voor de coronapandemie.  

In bovenstaande video vertelt André hoe trots hij is op het eindresultaat en hoe emotioneel hij er van werd. Het is de bedoeling dat André in het najaar weer op tournee gaat in het buitenland maar het is nog niet duidelijk of deze shows echt gaan plaatsvinden. Hij wil namelijk pas weer optreden als de pandemie voorbij is. De wereldberoemde orkestleider wil niet werken met testen voor toegang en zal dus voorlopig niet in een vliegtuig stappen. Hij vertelt wel aan Shownieuws dat hij een grote wereldster voor Vrijthof 2022 heeft geregeld. Maar wie het is, houdt hij nog even geheim.

Limburg

Tijdens de overstromingen in Limburg in juli zetten André zich nog volop in voor de slachtoffers. De eigenaren van een interieurwinkel in Valkenburg keken blij verrast op toen André Rieu hun zaak bezocht met een groot aantal gesmeerde broodjes. Hoe dat ging zie je in onderstaande video.

André Rieu zet zich persoonlijk in voor watersnoodslachtoffers
1:19
André Rieu zet zich persoonlijk in voor watersnoodslachtoffers

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.