Terug

Volg Shownieuws

André Rieu wil op Koningsdag graag terrasje pakken met de koning!

Nieuws

24 sep 2019, 16:08

Het nieuws dat de koning en koningin Maastricht gaan bezoeken op Koningsdag is André Rieu uiteraard ook ter ore gekomen. Hoewel hij nog niet benaderd is om op te treden voor het koningspaar, zal hij dit uiteraard wel doen als hij gevraagd wordt, zo vertelt hij aan Shownieuws in Wenen. In ieder geval wil hij heel graag een terrasje pakken met Willem-Alexander...

Eerder liet hij al weten het “prachtig” te vinden dat Willem-Alexander volgend jaar op zijn verjaardag naar Maastricht komt. “Het was zo jammer dat we het Songfestival niet gekregen hebben, maar dit gaat ook heel gezellig worden.” De koningsgezinde Limburgse violist hoopt op een onderonsje met de jarige job en zijn echtgenote Máxima. “Ik wilde de koning en koningin al langer uitnodigen voor een concert op het Vrijthof, want ik heb ze nog nooit echt persoonlijk gesproken", zei hij tegen De Telegraaf.

Als het aan André ligt, doet de koninklijke familie zeker het Vrijthof aan tijdens Koningsdag 2020. De violist denkt al hardop mee over de wandelroute door ‘zijn’ stad. “Het is daar overal mooi en gezellig”, zegt André over het historische centrum van Maastricht. “En een route over de Sint Servaasbrug, de oudste van de stad, zou prachtig zijn. Daar heb je zo’n mooi uitzicht over de Maas. Omdat Maastricht niet te groot is, kan het koninklijk paar vanuit daar overal komen.”

Vanavond zie je in de vroege en late Shownieuws een uitgebreid interview met André Rieu. Celine is de hele dag met hem op pad in Wenen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.