Terug

Volg Shownieuws

André van Duin krijgt een eigen duin

Nieuws

18 feb 2022, 10:07

De komiek en presentator André van Duin, die komende zondag 75 jaar wordt, heeft van Radio 10 zijn eigen duin gekregen. De André van Duin Duin, zoals de duin is genoemd, is onderdeel van een drinkwaterwingebied in Amsterdam.

"We hebben iets bijzonders voor je", begint radio-dj Gerard Ekdom, terwijl hij en Van Duin aan weerszijden van een ingepakt bord op de duin staan. Want de verjaardag van de komiek kan niet onopgemerkt voorbijgaan, meent Ekdom, waarop Van Duin het doek van het bord haalt waarop de naam van de duin staat.

"Dat is toch hartstikke mooi?", reageert Van Duin opgetogen, "wie maakt dat nou mee? Dat maakt niemand mee."

André van Duin en Joop van den Ende zouden zondag samen een feest geven voor hun verjaardag, want ook Van den Ende is bijna jarig. Hij wordt woensdag 80 jaar. Maar vanwege het coronavirus stellen zij hun verjaardagsfeest toch uit tot 15 mei, vertelde Van Duin donderdagmiddag in Tijd voor MAX.

Linda's Wintermaand

André van Duin was onlangs samen met Nikkie de Jager te gast in Linda's Wintermaand. Het duo heeft een emotionele overeenkomst: ze zijn beide dierbaren verloren. In de video hieronder zie je de emotionele beelden van André bij Linda op de bank.

Zo was de jeugd van André van Duin
4:33
Zo was de jeugd van André van Duin

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.