Terug

Volg Shownieuws

Hierom was André van Duin niet bij het Televizier-gala

Nieuws

18 okt 2021, 18:30

André van Duijn heeft maandag in het DeLaMar Theater uit handen van Jan Slagter het eerste exemplaar van zijn geautoriseerde biografie Gewoon André in ontvangst genomen. Daar vertelde hij ook waarom hij niet aanwezig was bij het Gouden Televizier-Ring Gala.

"De laatste keer dat ik en Martin samen in het openbaar waren, was op het Televizier-gala", vertelt André in bovenstaande video openhartig aan Shownieuws. "Er alleen gaan zitten vond ik niet zo'n prettig idee." Van Duin won de Televizier-Ster voor beste presentator. De prijs heeft hij echter nog niet in handen gehad, die moet nog bezorgd worden.

Gewoon André

In het boek Gewoon André, waar bekend Nederland vandaag voor samenkwam in het DeLaMar Theater staan veel persoonlijke bijdragen. Onder anderen Joop van den Ende, Youp van 't Hek, Joke Bruijs, Caroline Tensen en Freek de Jonge schreven mee aan het boek, dat door FC Klap wordt uitgegeven. Demissionair minister-president Mark Rutte schreef een persoonlijke brief aan Van Duin die als uitsmijter achter in het boek is opgenomen.

Ook Matthijs van Nieuwkerk heeft bijgedragen. "Wonderlijk toch, hoe de loop van het leven zijn eigen pad kiest. Ik koester het geluk dat ik met André de Grote, tegen wie ik huizenhoog opkijk, mag werken en af en toe in zijn nabijheid mag verkeren", aldus de BNNVARA-presentator.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.