Terug

Volg Shownieuws

Andy van der Meijde doet onthulling over zijn tv-salaris

Nieuws

27 aug 2022, 14:02

Ex-profvoetballer Andy van der Meijde is elke maandag- en vrijdagavond te zien als voetbalanalist bij Veronica Offside. Naast dat er een grote droom uitkomt voor de grappenmaker, blijkt hij ook een prima zakcentje te verdienen.

Zonder enige schaamte vroeg Telegraaf aan Andy of zijn tv-salaris net zo goed is als zijn salaris dat hij ontving in de tijd dat hij in gokspotjes figureerde. "Dit betaalt beter", onthult hij. "Ik zit goed", vult hij vervolgens lachend aan.

Bekende sporters en andere bekende Nederlanders mogen sinds kort niet meer in gokreclames te zien zijn. Het betekent dat personen als bijvoorbeeld Andy, maar ook Wesley Sneijder, Wim Kieft, Sjaak Swart en Jack van Gelder niet meer mogen figureren in reclames voor casino’s, sportweddenschappen of online gokken.

Door het dolle heen

Daarnaast had Andy nog een andere droom, namelijk herenigen met zijn dochters. Deze droom is onlangs uitgekomen. In onderstaande video is de familiehereniging te zien.

Andy van der Meijde eindelijk herenigd met dochters
0:42
Andy van der Meijde eindelijk herenigd met dochters

Andy is onlangs met zijn jongste dochters afgereisd naar Italië waar zijn kinderen Isabella en Purple wonen, die hij kreeg met zijn ex-vrouw Diana. En inmiddels hebben zijn dochters dus met elkaar kennisgemaakt. De enige die niet bij de gezinsreünie aanwezig was, is zijn vijfde kind Dolce, die in Engeland woont. "Ze baalde er goed van dat ze niet kon komen, maar ik gaf aan dat er snel een moment komt dat ook zij er bij kan zijn", vertelde Andy aan Privé.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.