Terug

Volg Shownieuws

Andy intens blij met hereniging dochters

Andy intens blij met hereniging dochters

Nieuws

31 mei 2017, 13:33

Andy van der Meijde is intens blij met hereniging van zijn Italiaanse dochters Isabella en Purple. Dat uit hij via een foto op Instagram.

''Na 7 jaar heb ik mijn kinderen weer vastgehouden.Het mooiste gevoel dat er bestaat! #ikbeneenrijkman #❤️ #gelukkig #mijn #kinderen #hetbelangrijkstewateris,'' schrijft Andy bij het kiekje waar hij met zijn twee meiden op te zien is.

Zijn volgers zijn maar wat blij voor de voormalig voetballer. 'Wat zal dat een bijzonder gevoel zijn!'', ''Wat fantastisch voor je!'' en ''Het is je gegund'' zijn enkele reacties onder de foto.

Andy sluit met de hereniging een donkere periode van groot gemis af. De emoties liepen hoog op wanneer Andy zijn dochters na jaren weer in de armen kon sluiten (zie video).

https://www.instagram.com/p/BUwOxPIjJK5/?taken-by=andyvandermeyde https://www.instagram.com/p/BUwmALKD0hj/?taken-by=telegraafvndg

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.