Terug

Volg Shownieuws

Andy van der Meijde zegt sorry na emotionele uitspatting

Nieuws

10 juli 2024, 14:36

Andy van der Meijde heeft dinsdag gereageerd op de uitspraken die hij in het programma Bij Andy Thuis op de Bank deed over Oranje-aanvoerder Virgil van Dijk (zie video). Hij deelt erover een bericht op sociale media.

Andy maakte Virgil onder meer uit voor "een schande" en "vuile imbeciel". Hij komt daar deze week op Instagram op terug. "Soms roep ik wat in emotie zoals iedereen achter de tv die een voetbalwedstrijd kijkt. Maar dat is nooit bedoeld om te kwetsen. Mensen die mij kennen weten dat. Alleen maar liefde", zo schrijft hij.

In een video biedt hij nog een keer persoonlijk aan Virgil zijn excuses aan en geeft hij een toelichting op de hele situatie. De beelden daarvan zie je in de video hierboven.

Salaris

Onlangs lekten de salarissen van de Oranje-spelers uit. De website Capology, goed ingevoerd betreft spelerssalarissen, maakte een overzicht. Xavi staat daarin in de top vijf minst betaalde van het Nederlands elftal, met een jaarinkomen van 1.5 miljoen euro.

De best betaalde is Frenkie de Jong, die sinds zijn laatste contractverlenging bij FC Barcelona maar liefst 37,5 miljoen euro per jaar zou verdienen. Frenkie haakte voor dit EK op het laatste moment af wegens een blessure en is er dus niet bij in Duitsland (zie video hieronder).

Nummer twee Matthijs de Ligt van Bayern München volgt met 16 miljoen euro per jaar op gepaste afstand. De top drie wordt gecompleteerd door Georginio Wijnaldum, die bij zijn Saudi-Arabische werkgever Al-Ettifaq jaarlijks 15 miljoen mag bijschrijven. De best betaalde speler die nog binnen Nederland actief is, is Ajacied Steven Bergwijn (4,6 miljoen).

Ronald Koeman sneert naar FC Barcelona na wegvallen Frenkie de Jong
4:30
Ronald Koeman sneert naar FC Barcelona na wegvallen Frenkie de Jong

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.