Terug

Volg Shownieuws

Angela de Jong haalt hard uit naar René Le Blanc

Angela de Jong haalt hard uit naar René Le Blanc

Nieuws

9 mrt 2021, 15:56

Angela de Jong is helemaal klaar met René Le Blanc. De Ik Geloof In Mij-ster is niet leuk meer, volgens de AD-columniste...

Het tweede seizoen van de realityshow is maandagavond gestart op SBS. Uiteraard is René Le Blanc weer van de partij, maar waar Angela eerst nog fan was wordt zij nu gek van zijn 'opgeblazen ego'.

"We zagen hoe hij door Panorama werd uitgeroepen tot Man van het Jaar, inclusief wanstaltige trofee", zei Angela over het moment dat Shownieuws eerder ook mocht filmen (zie video). "Met vochtige ogen hoorde hij de speech aan. Dat is de makke van René. Die herkent door het bord voor zijn kop de ironie niet meer, al struikelt hij erover."

"Had hij al gezegd hoe populair hij is?" vervolgt ze. "Als hij de R intikt op Google, vult de zoekmachine automatisch zijn naam aan. (Eh, René, dat is alleen bij jou hoor, omdat je kennelijk jezelf de hele dag aan het googelen bent)."

'Het meest gênante'

"Maar het meest gênante was een bezoek aan Radio Veronica, waar hem een verrassing wachtte", schrijft Angela. "René wilde als doorgewinterde artiest het spelletje best meespelen, ondanks dat hij allang uitgeknobbeld had wat het moest zijn."

"Hij was vast genomineerd voor een Televizier Ring. Dat was die andere SBS-realityster Peter Gillis immers ook, had hij gehoord. Dus…. Bleek het ‘maar’ om een optreden in de Ziggo Dome te gaan, en dan ook nog met de andere Ik geloof in mij-sterren erbij. Wie wil zien hoe de overtreffende trap van teleurstelling eruitziet, raad ik aan dit fragment terug te kijken", sluit ze haar woorden over René af.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.