Terug

Volg Shownieuws

Angela Groothuizen over avontuurtje met voetballegende Pelé

Nieuws

2 jan 2023, 18:16

Ook Angela Groothuizen staat stil bij het verlies van de Braziliaanse voetballer Pelé, die onlangs op 82-jarige leeftijd overleed. Via Instagram laat de zangeres weten dat zij in het verleden een bijzonder avontuurtje beleeft heeft met de voetballegende...

"Ooit hebben mijn dotzus Anita en ik een middag met hem doorgebracht. We lieten hem Amsterdam zien en hij was een sensatie op straat. Iedereen hield van hem", schrijft Angela in het haar bericht. Volgens de zangeres van hij: 'vriendelijk, lief en beschaafd'.

Wat de drie hebben uitgespookt in Amsterdam laat Angela niet weten. Het was in ieder geval een 'dierbare herinnering'.

Voetballegende

Pelé is de enige voetballer die drie keer wereldkampioen werd. Hij zegevierde met Brazilië op de WK's van 1958, 1962 en 1970. Met 77 doelpunten in 92 interlands was de aanvaller heel lang de topscorer aller tijden van de 'Seleção'. Tijdens het afgelopen WK in Qatar evenaarde Neymar het record van Pelé. Dat deed Neymar tijdens de via strafschoppen verloren kwartfinale tegen Kroatië.

Ziek

Vorig jaar werd bij Pelé darmkanker geconstateerd. Eind november werd hij opgenomen in het Albert Einstein-ziekenhuis van São Paulo. In eerste instantie luidde de verklaring dat dit was voor behandeling van darmkanker, maar later bleek Pelé ook een luchtweginfectie te hebben. Sindsdien kwamen er steeds meer verontrustende signalen over de gezondheidstoestand van 'O Rei' (de koning), een van de bijnamen van Pelé. Bekijk onderstaande video voor meer hierover.

Braziliaanse voetballegende Pelé overleden
1:11
Braziliaanse voetballegende Pelé overleden

Bekijk 'Angela Groothuizen op de gevoelige plaat' in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.