Terug

Volg Shownieuws

Angela Groothuizen weer samen met partner

Nieuws

3 apr 2022, 22:59

Angela Groothuizen heeft zondagavond genoten van een gezellig uitje met haar huwelijkspartner Rob Mooij. Ook reageerde zij op de drie 'lovers', waar zij eerder deze week over vertelde...

Angela vertelde aan VROUW dat ze de afgelopen tijd met meerdere mannen tegelijk aan het daten was. Ze vond deze 'lovers' via Tinder. Echter bezoekt Angela zondag een première met haar huwelijkspartner Rob, en blijkt de vork toch anders in de steel te zitten.

"Toen het even heel slecht ging heb ik nieuwe vrienden gezocht, en die ook heb gevonden. Het ging er meer om dat je echt nieuwe mensen kunt leren kennen, zelfs als je een bekende kop hebt. En daar ben ik heel blij mee", vertelt Angela aan Shownieuws. Inmiddels is zij dus weer gelukkig met haar partner Rob. "Het gaat heel goed met mijn partner. Het is de eerste keer dat we weer eens een uitje hebben", aldus Angela. Je ziet het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.