Terug

Volg Shownieuws

Angela Schijf deelt 'poedelnaakte' herinnering aan zus

Angela Schijf deelt 'poedelnaakte' herinnering aan zus

Nieuws

12 mei 2020, 09:24

Angela Schijf deelt een prachtige herinnering aan haar zus. De twee vinden het moeilijk dat ze door de coronacrisis niet zo intensief contact kunnen hebben als voorheen.

"Mijn zus", begint Angela haar verhaal. "Toen ik mijn zus nog mocht knuffelen. Sterker nog. Op deze foto hadden we net urenlang poedelnaakt met tientallen anderen in sauna’s gelegen en geademd en gezweet. Het was zo’n zeldzame vrije dag, tussen alle drukte door. Dat we enorm blij waren dat ‘het was gelukt’. Om elkaar te zien. Langer dan 30 minuten. We vierden haar 50e verjaardag (zou je niet zeggen hè?!) en richtten ons eigen clubje op. De club van sterke vrouwen die soms ook gewoon even niet sterk zijn. Iedereen is welkom. Ik doe de PR en mijn zus is gewoon de baas. Omdat ze dat kan. Alles is altijd goed en je hoeft alleen maar jezelf te zijn. Niet naakt, hoor. Dat was eenmalig. Ik nodig je uit om sterk te zijn. En soms ook even niet."

Op deze prachtige herinnering en boodschap kan Angela rekenen op een heleboel likes en reacties. "Ik zeg altijd "die cape moet óók eens in de was! Je kunt niet altijd sterk zijn!" Fijn dat er nu een club is!!", schrijft een van Angela's volgers. "Geniet van elkaar. Ik kan mijn zusje nooit meer knuffelen. Veel te jong overleden", schrijft iemand anders emotioneel.

https://www.instagram.com/p/CAD4GC-AEgd/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.