Terug

Volg Shownieuws

Angela Schijf heeft correspondentie met Willem Nijholt altijd bewaard

Nieuws

25 juni 2023, 22:21

Angela Schijf heeft haar correspondentie met de vrijdag overleden acteur Willem Nijholt altijd bewaard. Dat schrijft de actrice zondagavond op Instagram bij een foto van haarzelf en Nijholt uit film de Griezelbus, waarin zij in 2005 samen te zien waren.

"We speelden een komisch duo in De Griezelbus, een film van Pieter Kuijpers naar het boek van Paul van Loon", schrijft Angela. "Ik heb er mooie herinneringen aan. En onze correspondentie altijd bewaard, waarin adviezen en lieve woorden van een groots, veelzijdig en kleurrijk acteur. Nu kan ik niet meer naar hem zwaaien in ons Amsterdamse buurtje. Dat energieke, dansante lijf was al een tijdje broos. Maar de sprankel bleef! En zo ook de herinneringen aan hem!"

Acteur, zanger en danser Nijholt overleed vrijdag op 88-jarige leeftijd in zijn slaap. Nijholt speelde vanaf de jaren zestig in tientallen musicals, films en theaterstukken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.