Terug

Volg Shownieuws

Angela Schijf openhartig over 18-jarig huwelijk

Angela Schijf openhartig over 18-jarig huwelijk

Nieuws

3 juli 2020, 09:36

Angela Schijf viert vandaag haar 18-jarige huwelijksjubileum. De actrice en haar man Tom van Landuyt hebben een sterk huwelijk, maar het kan natuurlijk niet altijd rozengeur en maneschijn zijn, geeft Angela toe.

"Je zult mij niet horen zeggen dat het 18 jaar lang himmelhoch jauchzend is geweest", begint Angela haar bericht. "Of dat we nu nog steeds elke minuut in elkaars ogen verdrinken. Maar ik kan je wel vertellen dat wij een huwelijk hebben dat echt, sterk, geleefd, liefdevol, geduldig, vergevingsgezind en hoopvol is. En daar ben ik heel trots op. En vooral ook op die drie geweldige vrouwtjes die we samen mogen grootbrengen."

Veel volgers vinden het verfrissend om te lezen dat Angela eerlijk is over haar huwelijk. "Wat mooi om je eerlijkheid te lezen over dat het niet alleen rozengeur en maneschijn is. Van harte Gefeliciteerd en nog veel mooie herinneringen, liefdevolle jaren erbij", schrijft een volger.

https://www.instagram.com/p/CCK8vUQJW2X/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.