Terug

Volg Shownieuws

Anna Drijver spot ongemakkelijk foutje in Undercover

Anna Drijver spot ongemakkelijk foutje in Undercover

Nieuws

1 okt 2020, 21:14

Anna Drijver spot een gek foutje in de serie waarin zij een van de hoofdrollen speelt, Undercover.

De serie is niet alleen in Nederland te zien, maar ook in andere landen kun je 'm bekijken. Om de serie begrijpelijk te maken, wordt het nagesynchroniseerd. Door de grote taalbarrière komt het soms voor dat er een foutje inzit.

Anna Drijver besloot te kijken hoe dat er nou uitziet, haarzelf in een andere taal. In de serie speelt Anna het personage Kim de Rooij en in een bepaalde scène stelt ze zichzelf voor aan Laurent Berger, een wapenhandelaar. Kim stelt zich voor als Roos, haar schuilnaam, maar daar gaat het even mis in de serie.

In de Nederlandse versie van Undercover zegt Anna: "Ik ben Roos, trouwens. Wat was uw naam?" In de Engelse versie lijkt het net alsof het woord 'trouwens' de achternaam van Roos is. "I am Roos Trouwens. What was your name?" Anna kan er hard om lachen en post op haar social media: "Roos Trouwens is back trouwens!"

De cast van de Netflix-hit Undercover wordt voor het tweede seizoen versterkt met onder anderen Sanne Samina Hanssen en Ruth Becquart. Ook de Belgische acteurs Wim Willaert en Sebastien Dewaele spelen in de nieuwe reeks mee. Maar dat valt niet bij iedereen in de smaak. Zo zijn er op Twitter talloze negatieve reacties verschenen over de tweede aflevering.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.