Terug

Volg Shownieuws

Anna Nooshin: Slimste Mens nog enger dan foto plaatsen

Anna Nooshin: Slimste Mens nog enger dan foto plaatsen

Nieuws

7 dec 2020, 16:51

Anna Nooshin vindt meedoen aan De Slimste Mens nog enger dan een foto plaatsen. Dit zegt ze in een aankondigingsvideo op Instagram.

"Ik heb vannacht niet heel goed geslapen, eerlijk gezegd", zegt Anna in de onderstaande video. "En die angst werd nog groter toen ik hier kwam en zag wie mijn tegenstanders waren."

"Maar ik heb mezelf beloofd dat ik dit jaar nog iets moet doen wat ik heel eng vond", vervolgt ze. "En ik kan je echt vertellen dat ik dit nog driehonderd keer zo erg vind als live presenteren. Of een foto plaatsen voor een miljoen mensen. Die dingen zijn allemaal een stuk minder eng dan dit."

"De Slimste Mens heeft meer te maken met hoe ad rem je bent en niet zozeer met je IQ", denkt Anna. "Dus, je moet maar net geluk hebben dat je heel veel dingen weet. Ik denk dus dat cum laude afstuderen echt niks te maken heeft met De Slimste Mens."

Ook Rob Kemps, Kaj Gorgels, Helga van Leur, Farid Azarkan en Alex Klaasen doen mee aan het nieuwe seizoen. 14 december is de eerste aflevering van De Slimste Mens op televisie te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.