Terug

Volg Shownieuws

Anna Nooshin verloofd! ♥♥♥

Nieuws

10 apr 2019, 13:17

Anna Nooshin is verloofd met haar vriend Nassim Zeta. Het blijde nieuws maakt ze bekend op Instagram. ''Big question, simple answer ❤ @sirzeta,'' schrijft ze bij de prachtige fotoreeks.

Sinds wanneer de twee precies verloofd zijn is niet bekend,maar het lijkt er op dat Nassim eind maart tijdens hun droomvakantie op Mauritius op zijn knieën is gegaan voor de knappe brunette.

"Ik had nooit gedacht dat ik iemand zou vinden die zo perfect is", jubelt Nassim op Instagram. "Iemand die mij gelukkiger maakt dan ik ooit had durven dromen. Iemand die zo belangrijk is voor mij en mij een reden geeft om te blijven leven. Maar toen vond ik jou en realiseerde ik dat alles wat ik van je had verwacht niet eens in de buurt komt van wie je bent." Vervolgens sluit hij af met: "P.S. She said yes by the way".

Afgelopen november bevestigde Anna na weken speculatie eindelijk een nieuwe vriend te hebben (zie onze show update hierboven) waarna ze de allereerste foto van hen samen deelde. In juli 2018 zette ze na 13 jaar een punt achter haar relatie met Danny Roumimper.

https://www.instagram.com/p/BwEqveDBg88/

https://www.instagram.com/p/BwEqvYIB0N-/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.