Terug

Volg Shownieuws

Anniko van Santen openhartig over verhuizing Opsporing Verzocht

Anniko van Santen openhartig over verhuizing Opsporing Verzocht

Nieuws

6 nov 2022, 18:46

Het programma Opsporing Verzocht verhuist volgend jaar van NPO 1 naar NPO 2 en dat vindt presentatrice Anniko van Santen "altijd spannend". In De Perstribune op NPO Radio 1 vertelde ze zondag over de verhuizing van het opsporingsprogramma en wat dat voor gevolgen kan hebben.

"We zijn wel van de wet van de grote aantallen: hoe meer mensen er kijken, hoe groter de kans dat er een tipgever tussen zit. Dus dat is inderdaad wel een soort zorg, zo van 'krijgen we genoeg mensen naar NPO 2?'", zei Van Santen tegen presentatoren Margreet Reijntjes en Ron Vergouwen. "Aan de andere kant, de NPO is iets van ons allemaal. Je kan nooit op je lauweren rusten, je moet af en toe ook even luisteren naar de rest van de wereld."

De afgelopen jaren is er al een paar keer geschoven met Opsporing Verzocht, dat dan weer eerder of later op de avond te zien was. Van Santen noemde de discussie over het uitzendtijdstip van het programma "het grote polderen" binnen de Publieke Omroep. "Je moet wel op je strepen staan en met je vuist op tafel slaan, maar je moet ook zorgen dat je uiteindelijk met de NPO, het OM en de politie door een deur kan."

Verandering is toch af en toe ook wel nodig, vindt de presentatrice. "Soms moet je veranderen. Maar op het moment dat het niet goed verandert, dan moet je weer opnieuw in gesprek gaan met elkaar."

Voor het laatste nieuws over nationale en internationale sterren kan je elke dag kijken naar Shownieuws op SBS6. In de video bovenaan de pagina zie je de aflevering van 5 november.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.