Terug

Volg Shownieuws

Anny Schilder geeft duidelijkheid: 'Ik heb géén burn-out'

Nieuws

16 sep 2020, 14:23

Anny Schilder is dit seizoen Ranking The Stars de grote afwezige van het programma. Volgens Paul de Leeuw heeft de Volendamse zangeres te maken met een burn-out, maar dat blijkt niet zo te zijn.

Aan Weekend vertelt Anny hoe het écht zit. "Ik heb alleen tegen de redactie gezegd dat ik een jaartje rust wil. Ik heb het hele woord burn-out niet in mijn mond gehad", vertelt ze in het weekblad. Waarom Paul dat wel zo vertelt weet Anny dan ook absoluut niet.

Anny wil het na een heftig jaar waarin ze samen met Jan Keizer een afscheidstournee deed, even wat rust. Voor het tweetal was het een waardige afsluiting, vertelden ze eerder aan Shownieuws. "Het is fantastisch om op deze manier afscheid te nemen van het leven als professioneel zanger. Alles komt samen bij dit laatste concert: de fans, mooie muziek en dierbare gastartiesten", aldus Jan. Anny, die anders dan Jan wel nog in haar eentje wil blijven optreden, is het hiermee eens.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.